Dread


dread

Egy egyetemista összefut egy furcsa művészlélekkel… s megszületik diplomamunkájának az elképzelése. Egy dokumentumfilm … a rettegésről, igazi emberekről. De mi van ha a tökéletesség csúnya?

Minden évben lehet találni kb. egy igazán jó olcsó horror filmet. Ez az az eset. Habár, ha a film stílusát nézem, nem is annyira horror, inkább pszicho-thriller.

Az alapot Clive Barker (Hellraiser, Midnight meat train) ötletes rövid története szolgáltatta, melyet igazán jól sikerült kibontakoztatni.

Kételkedve ültem le megnézni, s nem vártam semmi jót, mert csak úgy letöltöttem, miért ne. Aztán másfél óráig le sem vettem a szemem a képernyőről, pedig a történet lényege csak lassan alakul ki, vontatott, korántsem tökéletes, viszont van benne valami ami megfog, vonz, és egyszerre egy kis undorral tölt el.

A költségvetéshez képest a film nagyon jól volt kivitelezve, s a színészek is teljesen profi alakítást nyújtottak. Itt megemlíteném Jackson Rathbone-t, akit leginkább a Twilight filmekből ismerhetünk, kiváló volt, és Shaun Evans-t (Boy A, Cashback), aki a hátára vette az egész filmet, s a hátán rohant vele egyenesen pszichoföldre.

A végén van néhány jelenet ami kusza volt, és jobban is ki lehetett volna kerekíteni, de így is elég hatásos volt.

ezt valószínűleg csak akkor fogod látni errefelé ha letöltöd magadnak, de megér egy próbát.

8/9

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s