Zombieland


land

Az év kétségkívül legjobb horror-vígjátéka. Ez a film úgy durva, vicces, gusztustalan és parádés ahogy van. Amikor már meghalljuk a Zombie szót, 100 meg egy film jut az eszünkbe rágcsáló élőhalottakról, egy csapat elhaló fiatalról, temetőről, vírusról, stb. stb. Maga a Zombie része itt sem változik, mert istenem, a Zombie kultusz erről szól, viszont az egész kapott egy ötletes löketet, agyafúrt csavarosságot, karakteres arcokat és baromi jó szöveget.

Bizony ebben a másfél órában megismerkedünk az esetleges Zombie támadás esetén való túlélés összes fontosabb szabályával, gyorsított durva tempóban.

A szereposztás parádés. Woody Harrelson csillaga újra emelkedik, Jesse Eisenbergé pedig most születik. Mint ahogy két különböző stílusú emberről van szó a valóságban, a filmben is két eltérő stílusú karaktert alakítanak, akiket összehoz a sors (az esetlen gyerek meg a kemény nagyfiú). A cél pedig közös, túlélni… a dolgok csak bonyolódnak mikor összefutnak a két agyafúrt lánnyal… erről ennyit. Vagy mégsem… meg kell még említeni Bill Murray-t aki saját magát alakítja, nem is rosszul… s még extremitásokat is bevállalt. (,p)

Ha nem láttad moziban, próbáld meg úgy megnézni ahogy sikerül, de ne hagyd ki… vagy csak akkor hagyd ki ha irtózol egy kis betegségtől…

10

Reklámok

One thought on “Zombieland

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s