Into The Storm


storm

Ez az első direkt Tv-vászonra (tudom, hogy képernyő… direkt írtam így) készült film amiről írok, lehet az utolsó is egyben, bár ki tudja.

Winston Churchill nevét gondolom senkinek sem kell hosszasan magyarázni, hogy leessen, nagy koppanással, kiről is van szó. Igen, ez a film róla szól. Élete (a világ számára) legmeghatározóbb részéről, a második világháborúról, s az azt követő évekről.

Churchill karaktere, beszólásai, fura arroganciája, gyors, meggondolatlannak tűnő de alapozott ötletei nagyon jól átjönnek a filmen. Talán az az egyetlen problémája az egésznek, hogy egy kicsit sokat sűrít másfél órába, s ezért a végén összecsapottnak fog tűnni… de Istenem, nem a mozivászon gyöngyszemének készült, nem is biopic-nek… nagyon jó szórakozás leülni másfél órára a Tv elé s belemerülni kicsit a történelembe…

Az ismertebb színészek közül megemlíteném Brendan Gleeson-t (aki nagyon szépen alakítja Sir Winstont) és James D’Arcyt (róla ezen film alapján semmi különöset nem lehet megemlíteni, csak az ismertebb nevek közé tartozik).

Mindenkinek ajánlott, több pozitívummal maradsz utána mint negatívummal…

8/9

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s