Love Happens


happens


Hát igen, sok emberke megsiratta ezt a filmet, mert nem azt kapta amit várt. Romantikus vígjátéknak lett bejelentve, erre fel megbőgetheti még a legkeményebb szíveket is. Ezt később megpróbálták kijavítani, de már túl késő volt, s a film olyan rossz kritikákat kapott, melyeket tényleg nem érdemelt volna meg.

A történet egy emberről szól, aki írt egy kézikönyvet a boldogsághoz miután elvesztette feleségét, s minden idejét azzal tölti, hogy másokon segítsen… pozitívan szemináriumokat tart azoknak akik beiratkoznak. De vajon ő tényleg boldog? Vajon nem azért van ennyire a boldogságra beállítva, hogy ne kelljen a lelkiismerete miatt marcangolódjon? vajon megtalálja-e még a szerelmet?

A forgatókönyv igencsak buta, mint az egy romantikus filmtől elvárható, a szerelmi rész kusza, fura, kicsit összecsapott jelenetekkel alakul ki, viszont a drámai rész (mely sokkal nagyobb nyomot hagy a nézőben mint a szerelmi) nagyon is hatásos és hangsúlyos, szerintem aki ezt akarja, erre figyeljen, mert csak akkor maradhat pozitív véleménnyel erről a filmről. Néhány jelenet egyszerűen szívszaggató. De ezekről nem mondok többet, mert akkor már nem lesznek olyan hatásosak.

A színészekről: Jennifer Aniston bár nem volt rossz, szerintem semmi maradandót nem alkotott. Aaron Eckhart nagyon szépet alakít, s Martin Sheen-el karöltve mindenkit megkönnyeztet.
A többi mellékszereplő karaktere nagyon sztereotipikus s egyszerű, csak úgy ott vannak, de az ilyen stílusú filmektől csak ez várható, mivel a cselekmény egy szálon fut, s nincs hangsúly a mellékes karaktereken.

Készíts Pzst hozzá,

8/9

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s