The Final Destination


fina

Rájöttem, hogy boldog embernek mondhatom magam. Boldog vagyok, hogy nem vettem meg a mozijegyet, hogy ott nézzem meg. Bár 3D lett volna, ami lehet még egy kicsit segít is ezen a filmen, de annyit nem, hogy bárki is boldogan pozitívan távozzon a vetítőteremből.

Eredetileg eszem ágában sem volt, hogy írjak róla, de ez a film annyira rossz volt, hogy az már művészet, szóval mégiscsak muszáj egy-két szót ejteni.

Persze a sztori ugyanaz mint a másik háromban. Néhány emberke sikeresen elkerül egy látomás segítségével egy katasztrófát, de ami késik nem múlik, pontosabban aminek be kell következnie, az nem kerülheti el önmagát, sorra fognak hullani, mint a legyek.

Ez még magában nem is lett volna rossz. Azonban… a forgatókönyv buta, a film rövid, a színészek rosszak, s még ráadásul azok a híres effektek is katasztrofálisan … maradjunk annyiban, hogy rosszak. Aztán mindezt megpróbálták ellensúlyozni néhány látványossággal (mint a végén töredező csontvázak), de ez csak adott a semminek még egy pofont. Egyszerűen hiányzik belőle minden, s a legdurvább jelenetnél is csak röhögve arra gondolsz, istenem, mi a …? Jézus, hahaha.

Szerintem hagyja ki mindenki, főleg azok akik az első két Final Destination-t szerették (bizony már a harmadik is elég rossz volt)

Megbukott…

3

Reklámok

5 thoughts on “The Final Destination

  1. ez a 10-es skala tul nagy intevallum neked. mivel csupan nehany erteket hasznalsz belole:))) a tizest a legtobbszor, neha egy-egy 9-8-7, erre meg itt ez a 3, ami egyaltalan nem ugrik ki a tobbi kozul:)):P ennyire szarabb mint a tobbi:P de ha ilyen sok film erdemel 10-est, akkor ha majd jon egy, amitol magad ala szarsz, annyira jo lesz, azt mar hova pontozod fel:P?

  2. Nagyon megbukott! Szánalmas volt nézni, hogy a 3D kedvéért kifacsarják az utolsó keserű cseppet is ebből a valmikor még zseniális story ötletből. Az egyes és kettes után még lenyeltem a hármast, de ez már rosszul esett..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s