Away We Go


away


A történet egy fiatal párról szól, kik első gyereküket várják. Azonban jelenlegi életüket s körülményeiket nem érzik megfelelőnek. Épp ezért egy kalandra vállalkoznak: meg akarják találni a tökéletes helyet, s a tökéletes emberi környezetet, ahol beindíthatnák családi életüket. Azonban ez nem is olyan könnyű mint ahogy látszik, s bár lehet, hogy máshol a felszín rózsás, mindenütt bujkál ez-az…

Nagyon kellemes film… szeretetről, családról, problémákról, emberekről. Bár a fő elgondolása kicsit valószínűtlennek hat, mégis teljesen átadja az átlagember életérzését. A komédia megfelelően keveredik a szomorkás pillanatokkal.

A két főszereplő nem igazán ismert (John Krasinski, Maya Rudolph), de nagyon jó alakítást nyújtanak. Ismertebb nevekkel inkább a mellékszereplők között találkozunk, mint pl. Jeff Daniels, vagy Maggie Gyllenhaal, ők azonban csak a film egy-egy apróbb szegmensében kapnak szerepet. S ez jól is van így, ennek a filmnek az esetében, mert nem az arcokra fogunk legalább koncentrálni, hanem a történetre.

Többet nem is mondok… nézd meg családoddal, kedveseddel, vagy akár egyedül is…

9/10

Reklámok

One thought on “Away We Go

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s