Kaméleon(2008)


kame


Gondoltam ejtek erről is néhány szót, ha már magyar filmet ígértem, mert igazán jó volt. Olyan volt, mintha egy jó Hollywood-i filmet néztem volna, csak magyarul (nem szinkronnal).

A történet középpontjában két intézetben felnőtt férfi áll, akik gazdag nők pénzéből élnek. Pontosabban abból, hogy kifosztják őket. De nem sima rablással, ésszel. Egyikük a csábító, míg a másik rendezi a dolgokat a háttérben. De mi lesz akkor ha a csábító nagy fába vágja a fejszéjét?

Jönne még, hogy írjak egy-két mondatot, de az már túl sok lenne.
Nagyon jó a történet, bár nem túl bonyolult, s Isteni alakításokat láthatunk Nagy Ervintől, Hámori Gabriellától, Trill Zsolttól, Kulka Jánostól s Csányi Sándortól. Tényleg mondhatom, összeszedték a dolgok javát.

A film inkább komédiának indul, de aztán drámába torkollik. Van benne néhány érdekes s szép gondolat, melyek csak úgy el vannak ejtve egy-egy mondatban, néhány képben, rövid képsorban. Goda Krisztina pedig a Szabadság, szerelem s a Csak szex és más semmi után pedig összehozott még egy igazán jó filmet.

10

Reklámok

3 thoughts on “Kaméleon(2008)

  1. Ez a film nagyon erdekes es kulonleges :)Tetszenek a film “kritikaid” 🙂 Van 1 klassz film,amit gondoltam majd megtalalok itt is,de meg nem irtal rola.The lovely bones a cime.Ha meg nem lattad csak ajanlani tudom! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s