Extract


extract


Azt hiszem erről írni is kicsit nehéz lesz objektíven, az az igazság, hogy ennek a filmnek a megnézése után sem maradtam sok … bármivel is.

Mármint nem rossz. Egész jó vígjáték, fura karakterekkel, néhány agyament, néhány esetlen, néhány egyszerűen idegre ható, viszont az a plusz ami egy filmet igazán jóvá tesz az hiányzik. Leginkább úgy írnám le, mint akármelyik vígjátékot, melynek Jason Bateman a főszereplője: kicsit semmilyen, de 90 percre jó (szerintem Bateman sokkal jobb mellékszerepekben).

Egy vállalkozóról van szó, aki meg akarja tudni, hogy a felesége megcsalná-e, közben cégével is problémái akadnak, odakeveredik még egy szélhámos bombázó is, s a dolgok mindenfelől a feje felé sűrűsödnek…

Nem mondom, vannak benne ötletek, poénok bőven, konfliktusok is, de nem igazán olyan áthatóak, de szerintem nem is az volt a céljuk, hogy bárki is komolyan vegye őket, vagy csak úgy egyszerűen szétröhögje a hasát… ez olyan a kettő között.

Egy szót ejtenék még Ben Affleck-ről. Nagyon jó mellékszerepeket tud válogatni magának, ez most sincs másképp. Figyeljetek rá, bár lehet, kicsit nehéz lesz felismerni.

Összesítve…
Ha le akarsz ülni a kedveseddel vagy haverokkal, vagy csak úgy magadban egy nem túl átható, megható, mindent átjáró de egész jó filmre, akkor megtaláltad…

7/8

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s