Up In The Air


air


Jason Reitman nagyszerű fiatal rendező. Ezt már tudhattuk a Thank you for smoking s a Juno láttán is. Az Up in the air pedig egyszerűen alátámasztja ezt a tényt.

A történet középpontjában egy erős magabiztos férfi áll, akinek kemény munkája van… városról városra száll repülőn, s ahol leépítésre van szükség, ő ereszti útnak a munkásokat a pipogya főnökök helyett… neki épp akkor megy a legjobban, mikor mások a padlón vannak…. lassan közelít a 10 millió mérföldes álomhatárhoz utazásai során…de talán két dolog hiányzik életéből: kötődés és szolidaritás. Ami viszont késik… tudjuk tudjuk.

Kifejezetten kedves film, egy újfajta életmódba nyerünk betekintést, melyben az otthon fogalma tulajdonképpen nem is létezik, hanem más apróságok helyettesítik.

A színészekről: félek beismerni, de George Clooney-t kezdem megkedvelni… ismét kiválót alakít, csak úgy mint Vera Farmiga, Anna Kendrick és Jason Bateman. A történet kicsit kavarós, de egyáltalán nem bonyolult, s bár egy adott pillanatban mintha elkezdene laposodni, helyrekapódik. Összességében nagyon kellemes benyomást tesz a nézőre minden szempontból (szórakoztató, komoly, érzelmes), s valahol még tanulságos is.

Talán ha nem is moziban, de mindenképp érdemes megnézni

9/10

Reklámok

One thought on “Up In The Air

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s