Whip It


whip

Drew Barrymore első nagyszabású filmrendezése, s amit meg kell hagyni megy kell hagyni, nem lett rossz. Én speciel ahogy olvastam miről van szó, első gondolatom az volt… jujj ez rossz lesz. De örülök, hogy nem lett igazam.

Adott egy texasi kisváros, unalmas élet, egy elnyomó anyuka… minden ahhoz, hogy egy fiatal lány ne érezhesse jól magát. De mi van akkor, ha néhány km-rel arrébb mégis megtalálja élete értelmét: A roller derbyt. Ahol a legkeményebb nők mérkőznek meg görkorin… szemet szemért fogat- fogért szabályok mellett…

Én speciel erről a sportról nem hallottam… azt hittem hogy valami kitalált izé… de nem, Amerikában már az 1930 as évek óta hagyománya van: tessék még egy amerikai sport mely értelmetlennek tűnhet európai szemünk számára… de na, így filmnek nem volt olyan rossz.

Ellen Page alakítása nagyon tetszett… s ami még jobb volt… a rengeteg eszement mellékszereplő jól kiegészítette, s érdekessé tette a filmet. A sport részére mit mondjunk… elment, néhány helyen egész izgalmas volt, néhány helyen vicces, néhány helyen semmilyen.

Összességében pozitív…

8

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s