Cloudy with a Chance of Meatballs


cloudy


Nem is tudom, sajnálom vagy nem, hogy nem a moziban láttam. 3D-ben lehet, hogy jobb lett volna, de lehet akkor is csalódtam volna egy kicsit. Így otthon a képernyő előtt nem bűvölt el túlságosan, bár 5 éves kisöcsém biztos 1 hétig csak erről beszélne, félek, kezdek komolyodni.

Na de félretéve a személyeskedést, előző mondataim alapján nem kell biztosra venni, hogy rossz. Mert nem az. Megvannak a pillanatai, itt-ott eszementül vicces, ötletes.

Miről is van szó? Egy fiatal zseniről, kinek egész élete kísérletezésből áll. Viszont eddig egyik terve sem sült el jól. Az Atlanti Óceán közepén élnek egy kis szigeten, melynek egyetlen bevételi forrása … a szardínia. Miután a kereskedelem csődöt mond… bizony mindennek a közepe… a szardínia lesz. Ezen próbál meg majd hősünk a maga fura módján változtatni… s meglátjuk mi sül ki belőle.

Annyit tennék még hozzá… a karakterek kicsit egyoldalúak… de istenem… ez egy Rajzfilm-vígjáték… nem pedig a Pocahontas. A kajás jelenetek viszont amennyire élvezhetőek voltak az elején, a végén annyira átmentek durvába és eltúlzottba, hogy az már picit a gyomorforgatót környékezte (de ezt egy 10 éves gyerek legalább annyira nem fogja érzékelni, mint Tim Burton Charlie és a csokigyárának rejtett idegbeteg szimbólumait).
A legjobb az egészben számomra a patkánymadár volt ,p

Egy shot-ot neki…

7/8

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s