It’s Complicated


compli


Na erre a filmre mit lehetne azon kívül mondani így 21 éves fejjel azon kívül, hogy öreges. Öreges, ugyanakkor vicces, esetlen, hihető, bár kicsit valószínűtlen.

Igen, kételkedve ültem le, megint mint meg annyiszor, s kellemeset csalódtam. Nem mondhatom, hogy hatalmasan hű de nagyot, de kellemeset. A kiinduló problémám 3 névvel volt: Alec Baldwin, Meryl Streep, Steve Martin… a 3 főszereplő. Egyiküket sem kedvelem… aztán jött a sztori… mely csak alátámasztotta félelmeim, de aztán azt mondtam, egye fene… max. váltok egyet.

S, bár kicsit még most is fáj beismerni, jó volt. Mind a hárman kitettek magukért, Meryl Streepből sugárzott a sokat megélt de még mindig fiatalos nő, Alec Baldwinból a második virágzását élő huncutul kétszínű férfi, Steve Martin pedig hála az égnek, végre egy normális szerepet vállalt, nagyfokú favicces idétlenkedés nélkül.

A sztori nem annyira komplikált, mint ahogy azt a cím sugározza: Egy elvált pár hogyan melegedik újra össze fiuk ballagása során… ez persze meg volt még fűszerezve egy kis kavarással, mivel a férj (Baldwin) azóta újra házasodott, az ex-feleség (Streep) pedig még egy románcba keveredett építészével (Martin). A végét persze nem lövöm le, mert az nem lenne stílusomhoz illő (már ha van nekem ilyen).

Ha te nem is akarod megnézni, anyukádnak mindenképp ajánlanod kell ,p

8

Reklámok

3 thoughts on “It’s Complicated

  1. Nagyon kivéncsi vagyok erre, főleg mert Steve Martinnal úgy rendben vagyok, Baldwint nem ismerem ugyan (de ők ketten fogják vezetni az oscar gálát, úgyhogy illene), és Meryl Streep szerintem a legjobb színésznő, akit én valaha vásznon láttam. Habár ami a bejegyzésedből kiderült, ezen megint tudnánk vitatkozni. Megnézem, s majd meglátod, hogy mit írok róla 😀

  2. Visszajelzés: It’s Complicated « Filmek Kavalkádja

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s