Cirque Du Freak- The Vampire’s Assistant


cirque


Darren Shan könyveiből egész jó kis filmet sikerült összehozni… s várjuk csak, a főhőst hogy is hívják a filmben? Á, persze… Darren Shan. Ezért volt hát ismerős.

A történet során megismerkedünk egy fiúval, pontosabban kettővel, s az ő kalandos útjukat követjük először a furcsaságok, aztán pedig a halhatatlanság világába… útjukat együtt kezdik, de máshogy végzik…

Persze ezt a filmet sem kell túl komolyan venni, benne van a tini hangulat, de nagyon is kellemes az elejétől a végéig. A karakterek színesek és sokoldalúak, a színészek pedig dicséretes munkát végeztek. Ez volt az első film, melyben John C. Reilly nem volt számomra idegesítő, sőt, nehéz beismerjem, kifejezetten szimpatikus volt. Érdekes volt, hogy az olyan, a film menetéhez kis szerepük miatt nem sokat tevő mellékszereplők, mint Salma Hayek, Willem Dafoe és Ken Watanabe mennyire érdekessé és színessé tudták tenni azt. A főszerepben Chris Massoglia-t láthattuk, róla én ezelőtt még nem hallottam, de egész ügyes volt, remélhetőleg hallunk mg róla.
Persze a jó és a gonosz összecsapása itt sem maradhat el… de ez egy kicsit kuszára sikeredett… nem volt elég jó. A vége bizony összecsapott. De az első óra sokkal jobb volt a vártnál. Betekintést nyerünk a kívülállók és a vámpírok világába egyaránt, bár az egész kicsit esetlen és vicces, mégis szimpatikusan sötét.

Kellemes esti szórakozás
8

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s