The Collector


collector


Erről muszáj írni… ez az Istenem ? Miért? s minek? kategóriába tartozik.

Adott egy sztori… viszonylag szimpla: Adott egy volt bűnöző, aki vissza kell fizesse a tartozásokat… ezért ki kell rabolja új munkáltatója lakását, azonban, mire akcióba lendül… már valaki más is akcióba lendül… mégpedig véres akcióba… cél? túlélés.

Annyit mondok, ez a film nem is lehetett volna rossz, s félig meddig nem is volt az, de ha a másik felét nézzük: Jézus… akkora lyukak voltak benne… inkább ne is irkáljak idiotizmusokat, hogy példázhassam.
A felén a körmöd fogod rágni, a felén meg a fejed fogod fogni: egy példát mondok: amikor a pasi belenyomja a kezét a bedeszkázott ablakai között lévő pengékbe, s ott rángatja, mint az idióta, mikor is 2 perc múlva rájön: ha kinyomja a pengét, kijön a keze… sértetlenül… persze addigra fele bőre hiányzott… még egy, még egy, s befejeztem… ki a nyavalya csinál annyi csapdát egy házba, miből, s minek? egy hetet töltött ott előtte? Felvásárolta direkt ennek a barkács- meg a vadászboltot? … szóval ilyesmik… ezekkel még nem mondtam túl sokat, van még elég ott ahonnan ezek jöttek.
Amúgy a fájdalmas, félelmetes, fröccsenős, darabolós részek nagyon is rendben voltak, a vége kicsit kavart és esetlen, de fogjuk rá, hogy az is rendben van….

Nem húzom tovább a dumát, egy pillantást lehet rá vetni, de semmi esetre sem kell komolyan venni…
6/7

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s