Michael Jackson-This is It


michael


Ezzel a mondattal jelentette be szegény Jacko’ még majdnem egy évvel ezelőtt új koncertturnéját, mely arra hivatott, hogy karrierjét (s tartozásait) helyrehozza. Lázas munkába is kezdett, úgy tűnt, minden a helyén van, erre pedig sajnálatos hirtelenséggel elhunyt. Azt hiszem a világ legpechesebb emberei közé tartozik, s megérdemelte volna a sikert ezzel a turnéval.

Sokáig nem akartam megnézni ezt a filmet, mert az a show amit Jackson temetéséből csináltak számomra egyszerűen undorítónak tűnt, s nem ezt érdemelte volna. Aztán így néhány hónap elteltével mégiscsak vetettem rá egy pillantást.

Azt kell mondjam, méltó emléket állítanak vele Jackson-nak, s híven tükrözi, milyen nagyságú lett volna ez a túra, ha összejön. Michael persze megöregedett, látszik rajta, hogy megviselt, mégis a maximumon dolgozik. Kicsit kellemetlen volt néhány helyen a maximalizmusa, de ez érthető azért a részéről. Megszólalnak a táncosok, zenészek, elég sokan akik körülötte forogtak ezekben az utolsó napjaiban. Az egészben nem történik túl sok minden, egy zenés koncertfelvételnek tűnik, s nagyjából benne van minden amit a turné nyújtott volna… olyan 70 százalékon… 100 százalékon… sajnos sohasem tudjuk meg milyen lett volna.

Túl sok nem maradt mit írjak, nyugodj békében Jacko…

8/9

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s