The Slammin’ Salmon


slam

Ettől a filmtől én igazán nem vártam sokat, aztán végül nagyon jót szórakoztam rajta. Egy élég élesre sikeredett kis paródia.

Egy étterem eszeveszett estéjét fogjuk látni, amikor is a manager fűt-fát ígér a pincéreknek, s egyfajta versenyt hirdet, csak azért, hogy a tulaj (az egykori profi ökölvívó) ki tudja fizetni tartozásait, s ne törje össze őt.

Hát igen, a film témájából is látszik, ezt nem kell komolyan venni. Az alap ebben az esetben tényleg a kifigurázáson, s a versenyszellemen lesz. A dumák nagyon jók, a helyzetek néha érdekesek, furák, esetlenek, kellemetlenek, néhány poén nagyon durva, egyenesen gusztustalan és meghökkentő, de az egészet egybe véve, nagyon is illik egy éles hangvételű paródiához. Nagyon jó még az, ahogy a karaktereket kitalálták, más körökből származnak, mások a szellemi képességeik, jellemvonásaik, s ez csak hozzá fog tenni a film komikumához, mivel ezt az előnyt elég jól kihasználták a film kitalálói.

A filmnek tulajdonképpen Jeff Chase karaktere lesz a központi alakja, ő forgat fel mindent, majd egy bizonyos szinten ő is rakja helyre. A többi főszereplő viszonylag ismeretlen, de nagyon jó alakításokat nyújtanak.
A mellékszereplők között találkozunk ismert nevekkel, ahogy ők felbukkannak s tulajdonképp ízesítik s felbontják a filmet, olyan hangulatot ad neki, mintha egy- egy pillanatban egy sorozat epizódjait néznéd egymás után. Mellékszereplők: Will Forte, Michael Clarke Duncan, J.D. Walsh, Michael Weaver, Morgan Fairchild, Lance Henriksen, …

Nem maradt sok írnivaló, érdemes megnézni

8

Reklámok

One thought on “The Slammin’ Salmon

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s