Triangle


triangle

Egy fejvakarós filmről van szó. Az elején vakarni fogod a fejed, mert nem tudod, miről van szó, aztán úgy tűnik, mintha minden megoldódna a vége felé, de aztán, mikor már azt hitted, igen, ez okés, megint csak vakarni fogod a fejed, mert benned marad egy hiányérzet, s nem fogod tudni, ez most a te hibád? vagy a filmé?

Miről is van szó?

Egy csapat emberke az Atlanti Óceánon hajókázik, amikor egy furcsa viharba keverednek. A vihar a hajójukat tönkreteszi, majd egy luxushajó veszi fel őket, amin mintha nem lenne senki… de azért mégis van valaki…

Ezek a háromszög filmek egyre elterjedtebbek lesznek… a főszereplő úgy tűnik előrehalad, tesz ezt-azt, majd mégis visszaesik, más irányba indul, megint visszakerül, egyfajta hurok effektus. S az elején igencsak zavarba ejti a nézőt, aztán helyrebillen. Az egyetlen baj vele az, hogy megfelelő megoldás (olyan amely nem vetne fel megmagyarázhatatlan kérdéseket) nem létezik. Mindig marad egy miért?

Ez egy elég nagy előnye lesz az elején, mely a végére handicappé válik, emellett viszont egész érdekes a koncept, s leköti a nézőt.

A főszerepet Melissa George játssza, aki számomra inkább sorozatokból volt ismerős… elég hatásosat alakít. Nagy nevekkel nem fogtok találkozni, tulajdonképp egy maroknyi színész szerepel az egész filmben, s a legtöbb karakter ezek közül is meghal, majd visszatér, hogy megint meghaljon (ez a végére már-már kezdett poénos lenni), igazán bonyolítani nem szokták a dolgokat ebben az esetben.

Az az igazság, hogy a végét még most sem fogtam fel, ha veszitek a fáradtságot, hogy megnézitek, s megértitek, légyszi világosítsatok fel…

A végső kérdésem itt lesz olvasható… a kommenteknél várom a választ (spoileres): klikk

Összességében nem volt rossz

7/8

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s