She’s Out of My League


league


Ez a film elég nagy csalódás volt számomra. Talán az én hibám volt, mivel nagyon érdekelt, s a jó visszajelzéseket olvasva azt a következtetést vontam le, hogy igen, ez egy vagány vígjáték lesz. Nem volt pénzem, hogy elmenjek moziba, ezért otthon néztem meg, s így visszagondolva nagyon örülök ennek, mert a sablonok ezen kavargását még a moziban is csak egy fanyar mosollyal tudtam volna fogadni.

Miről is van szó a filmben?

Kirk egy repülőtéren dolgozik biztonságiként. Egy amolyan szürke egér figura, 1-10 skálán barátai szerint ötös. Egyszer azonban a véletlen összehozza egy fantasztikus lánnyal, aki mintha akarna tőle valamit. De ez a józan észnek abszolút ellenmond, mivel ez a lány egyszerűen más magaslat…

Igen, egy komplexusos vígjáték, ingatag főhőssel. Aztán ott vannak még hősünk barátai, akik csak lökik a dumákat, szürke eminenciásunk ettől pedig csak még komplexusosabb lesz. Innen fog eredni a film konfliktusa. Ez a film egy nagy sablon volt, sok kicsi sablonból összerakva: tapasztalatlan fiú, csodálkozó kicsit szerencsétlen barátok, egy gyönyörű lány, egy fura család, egy vadászpilóta ex, buta ex barátnő, emberek 1-10 skálán való osztályozása … az első 10 perc után tudtam mi lesz a vége, s még a poénok felét is el tudtam volna sorolni behunyt szemmel, s ez elég kiábrándító volt számomra.

A főszerepet Jay Baruchel játssza, néhány helyen jól, néhány helyen nem elég meggyőzően. Alice Eve játssza Molly-t, a női tökéletességet. Mit is mondjak, Molly elég alulfejlett egy karakter, egy szép mosolyon és megértésén kívül nem igazán derült sok karakterisztikus tulajdonságára fény.

Nem maradt sok mondandóm, ezt a filmet is egy elpazarolt ötletnek tartom, ennél sokkal markánsabbá lehetett volna tenni, így egyszer talán elmegy.

5/6

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s