Salt


salt


Még egy amerikai kasszasiker, jól befektetett pénz. Semmi több.

A sztori?
CIA-ügynök? Orosz kém? Menekülni kell? Meg kell ölnie az orosz elnököt? Tisztáznia kell nevét? Evelyn Salt története nagyjából ezen 5 kérdés körül forog.


ez a film tényleg olyan mint a só. Egy idő után marja a szemet. Ígéretesnek indul… aztán átmegy abszolút agyatlan akcióba ezerszer megrágott s túlforgatott cselekménnyel, a szokásos autókon ugrálunk keresztül dolgokkal, szorgosan növekvő Body Counttal. A legrosszabb az egészben az, hogy akármennyire is pépessé akarják a barnát kavarni, a vége még így is kiszámítható lesz. Angelina Jolie dívaszerű vékony, törékeny megjelenéséhez pedig ez a kemény szerep egyáltalán nem passzol. Bár amit meg kell adni, meg kell adni, sok mindent bevállalt ennek a filmnek a forgatásán, hiszen a mutatványok nagy részét állítólag saját maga hozta össze.

Nagyon neves társaságra osztották ki a szerepeket… s az egész egy nagy túró lesz… talán a kusza forgatókönyv eredménye… az igazság az, hogy ilyen filmet láttunk már százat, s kb. 50 ezekből jobb is volt ennél.

Nevek: Angelina Jolie (mint orosz),Angelina Jolie (mint amerikai),Angelina Jolie (mint feleség), Liev Schreiber (nagyon de nagyon rossz, sablonos karaktert kapott), Chiwetel Ejiofor, Daniel Olbrychskiv(azt hiszem, ha megnézitek a filmet, kitaláljátok, hogy ő ki volt 🙂 ), August Diehl, …

Igazából hosszan mondogathatnám, hogy mi nem tetszett, s jóval rövidebben azt, hogy mi tetszett. Ha akarsz vess rá egy pillantást, de akár ki is lehet hagyni, s akkor sem veszítsz sokat.

6

Reklámok

2 thoughts on “Salt

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s