Diary of a Wimpy Kid


wimpy

Thor Freudenthal második nagyfilmje a fantasztikus(ironikus vagyok, nehogy valaki félreértse) Hotel for Dogs(2009) után. Az alapot Jeff Kinney bestsellere szolgálta, állítólag sokkal jobb mint ez a filmes verzió, én azonban csak a filmről fogom leírni észrevételeim, mivel a könyvet nem olvastam, s egyhamar nem is fogom.

Miről is lenne szó? Egy éles eszű hatodikosról, aki eldönti, ő lesz a legnépszerűbb gyerek a sulijában, de ez az istennek sem akar összejönni, minden tuti húzása balul sül el…

Milyen volt a film?
Egész élvezhető… főleg a fiatal korosztálynak (ezt most úgy mondtam mintha legalább 40 éves lennék). Kicsit oktató jellege van, az ember meg kell becsülje a barátait dolog, a főszereplő nagyon is jól játszik, ahhoz képest hogy vagy 12 13 éves…egész nézhető. Néhány pillanat kellemetlenül amerikaias itt is, de ezeken túl lehet lépni, volt már ennél rosszabb is.

A színészekről:
A két gyerek főszereplő nagyon is jól játszott: Zachary Gordon, Robert Capron. Mellékszerepekben is jó színészek voltak, ismerős arcok, akiknek a segítségével a környezet szépen alakult s ki, s egész családias lett. Még nevek: Rachael Harris, Steve Zahn, Chloe Moretz.

Azt mondanám, hogy egész nézhető, főleg ha van 10-12 év körüli gyerek akivel meg lehet nézni. De ha nincs, az sem baj, bevállalhatod, max. nem szólsz róla senkinek. ,p

7/8

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s