Szereted a fájdalmat? :)) (Furry Vengeance Vs Marmaduke)


furrym 

Jöjjön nektek az igazán jóból. Szeretjük az animációt nem? Belül gyerekek vagyunk még, nemde?

Tény, hogy ezek a filmek kb. a hatéveseknek lettek kitalálva. Ha agyilag tudsz néha hatéves lenni (nekem könnyen megy), akkor nyugodtan megnézheted őket. Mindkettőt megnéztem egyetlen eszeveszett este alatt, az IQ szintem csökkent is kb. 3 pontot. Jöjjön egy kis összehasonlítás:

A Furry Vengeance egy kegyetlen rakás “”””((+ volt. Ráadásul Brendan Fraser fájdalmas képe annyira rémisztő, hogy a 3 éves Józsika könnyen álmodhat vele egy hétig. Ne is beszéljünk akkor a szociopata mosómedve diktátorról, meg az undorító kínai üzletemberről. Rémes volt, s teljesen megérdemli azt a rossz minősítést melyet mindenfele kapott, még akkor is, ha az animációba tényleg egy csomó munkát fektettek. Jaj, elfelejtettem a sztorit, az erdői lakói bosszút állnak a gonosz emberen aki fel akarja dúlni otthonukat, hogy egy lakónegyed vagy mi a nyavalya épülhessen. Volt a 90-es évek elején egy ausztrál rajzfilm ami ennek az alapja, csak annyi a különbség a kettő között, hogy az a régi rajzfilm vagy tízszer nézhetőbb s fele ennyire sem undorító.

Térjünk át a Marmaduke-ra. Sok emberke kiakadt attól, amennyire élethűen szólaltak meg a kutyák, s milyen jó volt a mimikájuk. Senki sem látta a Cats and Dogs első részét? Jó, ez a film sem sokkal jobb mint a másik, de ez legalább nézhető, s néhány helyen még meg is mosolyogtat. Az az igazság, hogy szerintem hatéves öcsikém igenis szeretni fogja ezt a filmet ha majd megmutatom neki. Fele annyira sem undorító mint a Furry Vengeance, sokkal jópofább, bár a sztori itt is rémesen sablonos, s láttuk már jó 50szer. Jaj, a sztori: Marmaduke Kalifornába kerül a családdal, mikor gazdája új állást kap, s a West Coast-i puccos falkába próbálja meg beverekedni magát. A mexikói bevándorló macskát pedig imádtam. :))

A színészeket nem fogom emlegetni, mert gondolom legszívesebben mindannyian elfelejtenék, hogy rlszt vettek ebben a mészárlásban… upsz, bocs Brendan Fraser.

Nem pocsékolom tovább drága időtöket, a jegyek mondját meg amit ki akarok hangsúlyozni. (ha netalán nekiálltok gyermekkel filmet nézni, esetleg melyiket válasszátok).

Furry Vengeance: 2                                                                       Marmaduke: 5

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s