Knight and Day


cruise


Beszéljünk akkor Tom Cruise-ról. (de nem arról, hogy 20 millát akart adni a feleségének, hogy szüljön neki gyereket… bár ez is elgondolkodtató, na mindegy, ez a szerelem már csak ilyen dolog) Mr. Cruise minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy a szcientológia, s beképzelten excentrikus karaktere miatt megtépázódott hírnevét helyrehozza. Jött az érdekes mellékszerep a Tropic Thunder-ben (ami állati volt, szerintem a film egyik fénypontja volt), a Valkyrie-vel aztán komolyabb témára terelték a szót (szintén jó volt), jött aztán két év kihagyás, s íme itt van… a Knight and Day. Hódítsuk meg hát a romantikus akcióvígjátékok szerelmeseit is.

Sztori?
June Havens élete alaposan felfordul, amikor felszáll egy repülőgépre amire nem lett volna szabad. Összetalálkozik ugyanis egy titkos ügynökkel, akit mindenki el akar tenni láb alól, s mire feleszmél, már ő is nyakig ül a slamasztikában…. na ez jó sablonosan hangzott.

Vélemény?
Ez a film ordítja a Hollywood szót. Ellentétes páros, véletlen, csapda, repülőgép, ugráljunk autók tetején, mindenki el akar mindet tenni láb alól, de a golyó nem fog rajtunk, meg kell mentsünk valamit s valakit, aki majd forradalmasítja az egész világot, szerelmesek leszünk egymásba, a múlt titkai közben kiderülnek, a rosszak elnyerik méltó büntetésüket…bla bla bla, bla bla bla, bla bla bla. Igazából ez olyan volt mintha a Mission Impossible-ből vígjátékot akarnál csinálni, s még Cameron Diaz-t is bele akarnád írni valahogy… hmmm, most jötten rá, szerintem a forgatókönyvíró is így gondolta. Well done, mate!

Nem mondom, a filmnek voltak élvezhető pillanatai, néhány fordulat, poén egész jól sült el, de kb. ennyi… nagyon kiszámítható volt, s ez elszomorított. Kicsit jobbat vártam. Knight and Day made me a sad, sad person…

Nevek:
Mint már mondtam, Tom Cruise + Cameron Diaz … aztán ott van még: Peter Sarsgaard, Jordi Mollà, Paul Dano (Dano-t inkább majd más idei s tavalyi filmekkel fogom reklámozni ,p)…

Elmegy egyszer lekváros pulickával…. (de ha azt mondod, hogy kétszer láttad, akkor úgy fogok rád nézni mint egy UFO-ra, vicc nélkül). Annyi biztos hogy Tom Cruise ezzel a felejthető filmmel nem igazán lett népszerűbb.

Jegy: 6

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s