Get Him to the Greek


greek

A Forgetting Sarah Marshall (2008) után viszonylag hamar bejelentették, hgy készítenek egy komédiát Aldous Snow-val, az excentrikus rocksztárral a középpontban, s ez a film egy-kettő össze is jött. A Sarah Marshall egész jó volt, ezért nagyon is vártam ezt a ‘folytatást’… az eredmény: litle letdown… mint már megannyiszor.

Sztori:
Miután új száma rettenetes kritikákat kap, s még felesége is elhagyja, Aldous Snow visszavonultan piába s drogokba temetkezik. Eközben Aaron, egy lemezcég fiatal dolgozója élete feladatát kapja meg főnökétől: 3 nap alatt Angliából Los Angelesbe kell eljuttatnia Snow-t, egy nagy visszatérő koncertre, a Greek Theater-be. Kérdés azonban, a puhány fiatalember hogy tudja majd kezelni a minden szabályt felrúgó rocksztárt?

A film egész jól indul, az első része kifejezetten érdekes, s poénos, azonban a közepétől van egy törés, s az egész valahogy unalmassá, kaotikussá, lapossá válik. Ebben a káoszban a poénok is valahogy undorítóan hatnak, s azon vettem észre magam, hogy alig vártam, hogy vége legyen. A végével meg nem voltam megelégedve, mert az meg túl tökéletes s amerikaias volt (nem is tudom mire számítottam). Snow excentrikus karaktere amúgy nagyon érdekes, ő amolyan keverék mindabból ami sablonos s rossz a rockszakmában, ezért is olyan ez a film egy kicsit, mint egy pofon a mindennapi zeneiparnak (nem mintha valaki magára is venné ezeket a pofonokat).

Nevek:
Russel Brand (hozzá eszméletlenül passzol Aldous, szerintem más nem is játszhathá hitelesen), Jonah Hill (tőle a megszokottat kaptuk… lassan kezd egy kicsit unalmas lenni), Elizabeth Moss, Rose Byrne, Sean ‘Diddy’ Combs (meglepően jó volt), Colm Meaney, …
Sok híres személyiség jelent meg saját bőrében a film folyamán, ezzel is közelebb hozva azt a valósághoz. Csak néhány példa: Christina Aguilera, Pink, Mario Lopez, Lars Ulrich, Zoe Salmon, …

Egyszer nézhető…


6

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s