SAW 3d


saw

Azt hiszem, így Miki tiszteletére ma csak ilyen, vagy ehhez hasonló stílusú filmekről fogok írni. 🙂 Ezt Karácsonyra akartam tartogatni, csak na, most kerültek sorra a listán, gondoltam ünnep-ünnep megszabadulok tőlük.

Na mindegy, elmentünk mint a birkák a moziba barátnőmmel, hogy megnézzük ezt a mészárlást. S mit is mondjak… a nyúló bőr, vér, belek, ordítás, meg ilyen dolgok elfeledtették veled azt, hogy a sztori milyen lyukas volt, Sean Patrick Flanery milyen rosszul játszott, hogy Hoffman csendes megtorlóból a végén sorra vágja át az emberkék torkát (igen, spoilerezek, de úgyis mindegy), hogy néhány helyen a minőség is rossz volt, s elrontották a színhatást… meg ilyen apróságok… ez a film úgy tűnt elég futtában lett összedobva, még egy utolsó kasszasikernek. Ettől függetlenül be kell ismerjem, vannak benne kifejezetten élvezhető jelenetek is, például az egyik pont Chester Bennington(Linkin Park… ami mindig 8. osztályra emlékeztet 🙂 ) nevéhez fűződik, meg a film kezdeti fűrészgépes jelenet, csak úgy példának.

Ne várjátok, hogy a sztoriról írjak… mert az már az előző két részben is lehetetlen volt, s átpasszolom valakinek aki nálam sokkal ügyesebb. :)Tényleg, ha le akarjátok írni a sztorit, tegyétek meg a kommentben. Annyit mondanék róla, hogy legalább tényleg visszaértünk az elejéhez, s úgy tűnt a penészes hulla meg láb alapján, hogy igen, vége van, bár ki tudja mivel rukkolnak elő nekünk jövő októberre.

Nevek:
Tobin Bell, Costas Mandylor (ennek a színésznek eszméletlen, hogy milyen antipatikus arca van), Betsy Russell, Sean Patrick Flanery (a film gyengéje… néhány helyen kifejezetten rosszul játszik 😦 ) meg pont pont pont, mert az igazság az, hogy szinte mindenki benne van legalább egy kocka erejéig aki az előző néhány részben játszott.

Annak ellenére hogy sok, de sok bakija van, moziban egész tűrhető s élvezhető volt (az üvöltések, vér, nyúló bőr, meg a belek miatt). Ha viszont otthon nézed, nem tudom mennyire fog tetszeni.

6/7

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s