Eat Pray Love


roberts

Azt hiszem, megvan az a film amit a legjobban utáltam mostanában. Egyszerűen eltelt az a két óra úgy, hogy ne legyen egyetlen egy pillanat sem benne ami élvezhető legyen… számomra.

Sztori?
Egy irónő egyszer csak rájön mennyire boldogtalan a házasságában, ezért elválik férjétől, összejön egy színésszel, csak azért, hogy azt is otthagyja, mert miért ne törje össze két ember szívét, egy az nem elég, aztán pedig világ körüli útra megy, hogy megtalálja önmagát… bla bla blaaa.

Mit is mondjak erről a filmről… Minden benne volt amit utálok a női viselkedésben, meg a romantikus filmekben általában. A főhősnő egy liba volt, aki végiglibáskodta az egész filmet, ráadásul Julia Roberts játszotta (igaz, ettől csak még hihetőbb lett). A film üzenete csapnivaló… Menj el Balira, s ott majd megtalálod a boldogságot… egy gazdag, sírós brazil pasival. Ámen. Miután elég dühösen becsuktam az SMPlayer-t, az utolsó 10 percet szinte teljesen átfuttatva, felnéztem az IMDB-re… s megláttam, hogy férfi rendezte. Az első gondolatom az volt… ez csak homokos lehet, mert ez az egész egy önző nő agyával volt megrendezve… vagy egy olyan emberével, akinek fingja sincs egy férfi-nő kapcsolatról… persze, hogy igazam lett. Amúgy semmi bajom a homoksokkal, csak ez a film hozta ki belőlem a rejtett sovinizmusom.

Nevek:
JUlia Roberts (de belőle annyi, hogy annyira elég, hogy a következő 3 évben semmiben sem kell játsszon s nem lesz elfelejtve), Javier Bardem, Billy Crudup, James Franco, Viola Davis, Mike O’Malley (Six Feet Under… az egyetlen szimpatikus karakter a filmben)…

Lányoknak talán tetszik, főleg a feministáknak, amúgy minden hímnemű lény óvakodjon tőle…

3

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s