Jonah Hex


hex1

Hahaha… na meglett a film Jonah Hex forrasztott fejéből is. Ne is csodálkozzatok rajta, ha sokat szapulják a filmet, mert már a képregény is egy inkoherens kavarodás… minden évben kitaláltak valami újat hozzá, a sztori pedig már egyáltalán nem áll össze. S mit csináltak ekkor a filmesek? Egy teljesen új cselekményt, ami talán még agyatlanabb mint az eredeti… 😀 Hollywood-ot csak szeretni lehet.

Ami képregénynek még elmegy a szép beteges színes rajzok miatt, az filmnek egyszerűen rossz volt. Egyszerűen ebbe a filmbe még elment volna egy jó fél óra cselekmény, s akkor talán azt lehetett volna mondani rá, hogy közepes. Így csak piff-puff keménykedünk, megyünk ide-oda, mindent tudunk, hogy hol van, ezért semmit sem kell keresni, ha meghalunk az indiánok feltámasztanak, s egy prostituálttal legyőzzük John Malkovich beteges rosszfiujait. Na mindegy. Ja, a sztori?

Johan Hex családját kiirtották a függetlenségi háborúban, szeme láttára, amikor nem engedelmeskedett a beteges parancsoknak. Azóta kegyetlenül banditákra vadászik… annyira kegyetlenül, hogy vérdíjat tűztek ki az ő fejére is. Hazájának azonban szüksége lesz rá, s nem fog ellenállni Grant elnök hívásának, amikor megtudja, hogy nemezisével kell harcba szállnia…

Mi volt jó a filmben…
Hát, nem sok. Josh Brolin passzol Jonah Hex-nek, John Malkovich meg Michael Fassbender betegesen jó karakterei s alakításai, a kutya, az érintésre ébredő hullák, meg talán az, hogy Megan Fox-nak megtalálták végre a hozzáillő szerepet.
A többi nem volt jó.

Igazából egy gyenge film volt, amit nem is akarok szapulni többet. S ez mind a csapnivaló forgatókönyvnek köszönhető, meg a rendező azon törekvésének, hogy irtó pergős s stílusos legyen.

Nevek: Nagyjából megemlítettem már őket…
Josh Brolin, John Malkovich, Michael Fassbender, Megan Fox, Michael Shannon, Aidan Quinn, Jeffrey Dean Morgan, …

Kihagyhatod.

4/5

hex2

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s