Stone (2010)Gondolom egyesek hogy várták már az új Edward Norton filmet. Ráadásul pont az a John Curran rendezte, akivel az igazán szívszaggató The Painted Veil-t hozták ki még anno dni. 2006-ban. És ez a film még meg volt csapva egy Robert De Niro-val is… csak jó lehet.

WRONGGG!!!!!

De mindenekelőtt a sztori
Jack egy felügyelőtiszt, aki már számolja a napokat a nyugdíjig. Ekkor keveredik elé Stone…. egy fura figura… aki nagyon szabadulni akar…

És a kavarodás elkezdődik. Mi volt jó benne? Az a baj, hogy igazából semmi sem jut eszembe. Nem volt a filmnek egyetlen egy eredeti aspektusa sem. Vagy klisé volt más filmekből, vagy lehetetlenség, vagy egyszerűen unalmas volt. Erre mondom azt, hogy pénzforgatás. De Niro sablonosan klimaxos karakterétől, a Milla Jovovich által játszott lehetetlen tanítónéniig (most komolyan… láttál már olyan tanítónőt, aki elmegy lefeküdni egy vén trottyal, csak azért, hogy börtöntöltelék kedvesét kiszabadítsa a börtönből… ? S aztán a végén még kicsit átmegy Pszihóba is? C’mon, be serious. Ezt ki akarta megetetni a néppel?), aztán ott van Norton frizurája amitől már eleve ironikus mosoly ül az arcomra… meg a túljátszott karaktere…. hú kb. ennyi lenne. Dióhéjban. No Story… csak nevek.

Szóval jöjjenek a nevek:
Edward Norton, Milla Jovovich, Robert De Niro, Frances Conroy,…

Szerintem nyugodtan ki lehet hagyni.

4.5

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s