Vanishing on 7th Street (2010)Kíváncsi voltam rá, hogy ez a film tényleg olyan rossz volt-é mint az imdb értékelése… ezért érdeklődéssel fogtam neki. Aztán az egyik pillanatban tudatosult bennem a rettenetes…

Sztoritime…

Szóval, Detroit-ban vagyunk, sármos Hayden Christensen jelenlegi városában. Az elektromosság elszáll… s szinte mindenki eltűnik. Néhány megmaradt túlélőnk pedig az egyre rövidülő napok alatt fog küzdeni a marcangoló sötétség ellen…

Na jó…
Mi volt a jó?… hát nem sok… néhány jelenet egész feszült volt, s volt benne egy-két vagány látomásos képsor. Itt sajnos a pozitívumok elakadnak. Mert ennek a filmnek akkora egy ordító hibája van, hogy szinte pofon veri a nézőt:
– Jön a sötétség… s néhány emberen kívül mindenki eltűnik. Legyen. A sötétség azonban oly erős, hogy a nappalok rövidülnek, s az árnyvilág lassan átveszi az uralmat világunk felett. Jól hangzik. Akkor hogy az istenbe tudják vele felvenni a versenyt egy rozsdás verdával, néhány neonnal, zseblámpával, meg egy tartalék generátorral… KI TALÁLTA EZT KI?

Brad Anderson olyan filmek rendezője, mint a: Happy Accidents (2000), The Machinist (2004), Transsiberian (2008) … ennél szerintem többre is futja tőle. A Vanishing on 7th Street-et melléfogásnak nevezném a hangzatos sztori, s az annál még hangzatosabb nevek ellenére is.

Ja, a hangzatos nevek:
Hayden Christensen, John Leguizamo, Thandie Newton, …

Ki lehet hagyni.

5

Reklámok

2 thoughts on “Vanishing on 7th Street (2010)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s