The Green Hornet (A Zöld Darázs -2011)Most valaki verjen pofon és mondja meg nekem: tényleg velem van a probléma, hogy ezeket a filmeket nem tudom élvezni?

Sztori:
Apja halála után a fiatal mágnás egy egész birodalmat örököl. De neki más tervei vannak. Összeáll apja asszisztensével, Kato-val, aki ifjú évei mesés kávéit csinálta, s együtt fognak a bűnözés üldözésébe…

BOOOOOOOOOOOOring. Szóval, Seth Rogen-nel a főszerepben sikerült a Zöld Darázsból egy idegesítő gazdag elkényeztetett semmire sem jó pojácát csinálni, akinek csak a szája jár másfél órán keresztül, s ha személyesen lenne ott melletted, akkor már az első 10 perc után jól pofán verted volna. Őt összeteszik még a szuperintelligens Kato-val, aki valamennyire hű marad az eredeti karakterhez, s elkezdődik az idióta nagyzási mánia. Ilyen autó, olyan ruhák, fejlesztések a semmiből, se perc alatt, bla bla bla… persze aztán bekeveredik a képbe, a gyönyörűen üres tekintetű, de annál okosabb Cameron Diaz, s az egész még unalmasabb lesz. Ami tetszett ebben a filmben is, az Christoph Waltz öntelt bunkó karaktere, s nem tudom, mint sikerült rávegyék, hogy ebben az unalmas kliséfergetegben játsszon. Waltz jelenete James Franco cameo-jával nagyon jó alapot adott a filmnek, amit lett volna hovább fokozni, ha nem idétlenkedték volna el Seth Rogen-nel az egészet.

Nevek:
Seth ROgen (Búúúúú), Jay Chou, Cameron Diaz, Tom Wilkinson, Christoph Waltz, James Franco,….

Ha akarod megnézed, ha akarod kihagyod, csak rajtad áll. Én biztos nem fogom ajánlani. 3d-ben főleg nem.

5.5

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s