Paul (2011)


Paul. Csak Paul. Egyszerűen, simán, lazán. Nem Paul, kicsi zöld idegen, nem Paul, intergalaktikus szökevény, s nem Paul: kicsi zöld, intergalaktikus káromkodó fingógép. Csak Paul, Gott sei dank’.

Sztori:
Két brit képregény őrült a Comic Con felé hajt lerobbant furgonjában. Azt hiszik életük kalandja felé hajtanak, pedig életük kalandja az 51-es zóna környékén fog szó szerint beléjük ütközni…

Szóval… 2 brit képregény őrült, az 51-es zóna, ami Amerika egyik legnagyobb igaz vagy nemigaz őrülete, s egy igazi űrlény, amely a földön eltöltött néhány évtized alatt kicsit elkanászosodott. Mi kell még egy jó vígjátékhoz? Annyi féle komikum van benne, amit már felsorolva is valami földönkívülinek tűnnék.
Amúgy a cselekmény egész pergős, s az elejétől a végéig le fog kötni. A vége pedig ET hazatér szerű, de mit is várhatsz egy ilyen filmtől? Azért is mertem ide leírni, mert úgyis tudod, mielőtt belekezdenél. Ami nagyon vagány az, ahogy Sigourney Weaver South Park-keltette negatív hírnevét is sikerül igazi brit módra kihasználni, csak azért, hogy a film majd Amerikában is sikeresebb legyen. A földönkívüli pedig amilyen dörzsölt egy malac, annyira a néző szívéhez fog nőni… na jó, vagy nem. De akkor is poénos.

Nevek:
Simon Pegg (isteni), Nick Frost, Seth Rogen (mint Paul hangja), Jason Bateman, Sigourney Weaver, …

Azt hiszem ez év egyik legjobb vígjátéka volt. Ajánlom mindenkinek.

9

Reklámok

One thought on “Paul (2011)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s