Friends with Benefits (Barátság extrákkal, 2011)


Sztori:

Justin Timberlake New York-ba költözik melóügyben s összetalálkozik Mila Kunis-sal. Mindketten nagyon hamar rájönnek, hogy vonzza őket a másik szőrtelen felső s alsó teste, ezért félórákon keresztül szeretkezni fognak a filmvásznon, tiszta baráti alapon, csak azért hogy aztán hisztizhessenek, s ne legyenek egyáltalán viccesek.

Most már van indokotok, miért is ne nézzétek meg ezt a filmet. Elég ügyesen kezdődik, van egy-két jó jelenet az elején, de miután elérünk a benefits-es részhez, azon vesszük észre magunkat, hogy benne vagyunk valami olyasminek a közepében, ami sem egy nyolcvanas évekbeli erotikus B-movie-hoz, sem egy korunkbeli vígjátékhoz, sem egy drámához nem hasonlít. Egyedi! NOT! Igazából nem lehet eldönteni mi ez, semmi, mint az élet általában. Minek kellettek a Timberlake-es Alzheimeres apukasajnáltató jelenetek, azonkívül, hogy Mila Kunis indokkal visszautazhasson a felhőkarcolók közé, amikor meghallotta, hogy ők csak barátok, miután egy órán keresztül ezt hallgattuk tőle… ja, s egy homokos Woody Harrelson? pfff… mert egy homokos jól mutat minden filmben, s be lehet két homofób poént szúrni. Well Done!

S ha ezután félórás, Justin Tiberlake-Mila Kunis szexet akarok látni, inkább az internetet választom, ott legalább nincs ennyi unalmas körítés :p

Nevek: Justin Timberlake, Mila Kunis, Richard Jenkins, …

Csak akkor merj nyugodt szívvel hozzáfogni, ha biztos vagy benne, hogy nem vagy még 16 éves.

5.5

Hozzászólás